Hvad sker der egentligt til et fotoshoot

Studiedage er klart en af vores favoritdage. Vi plejer at sige, hvor heldig har man lov til at være, når man kan gå på arbejde og være omringet af søde babyer!

Sådan en dag er også det totale klimaks for en kæmpe planlægning, der har stået på forud med design af kollektion, godkendelse af farver og prøver, udvælgelse af modeller og planlægning af diverse shoots. Så når dagen endelig oprinder, er det med lige så stor forventning fra vores side, som det er for de søde forældre, der kommer ind af døren. Det er nemlig også lidt vores baby, som vi sender ud i verden. Og det er ret nervepirrende at se tøjet på for første gang, og høre forældrenes kommentarer til størrelser, tilpasninger og farver. Så med nerverne uden på tøjet, går vi ind til det, og håber at alt går efter planen. Det gør det sjældent, men det er ALTID en god dag, og vi elsker dem!

Billedtekst: Martin fra Grim studie er altid et hit hos børnene, eller det er hans orange kamera ledning i hvert fald. 


Vores fokus på sådan en dag er børnene. Det vigtigste for os er, at børnene er trygge, og at det er en god oplevelse for både store og små. Så når der dagen efter et photoshoot tikker sådan en besked her ind i indbakken:  


“Jeg vil bare lige sige stort tak for en rigtig god oplevelse. Tak fordi i var så imødekommende og tak fordi I havde skabt sådan en hyggelig og tryg stemning. Håber det blev nogle rigtig gode billeder og ønsker jer held og lykke fremover.

Mvh. Agnete og Stine”


Så ånder vi lettet op og glæder os til de første glimt fra Martin, der er vores faste fotograf og ejer af Grim studie i Galten. 


Har I lyst til at være med til vores næste photoshoot, så hold endelig øje med vores Instagram profil. Her annoncerer vi, når vi igen skal i studiet og mangler modeller.